nieuws

Vierde Subway in Groningen

Restaurant

Subway heeft onlangs aan de Oude Ebbingestraat in Groningen haar vierde broodjeszaak geopend, op loopafstand van de drie andere vestigingen in de stad. Dat de zaken zo dicht bij elkaar liggen lijkt de verkoop van de broodjes niet te schaden, volgens Subway zorgt het zelfs voor hogere omzetten.

Vierde Subway in Groningen

Het derde restaurant opende op 1 februari de deuren. Hans Koens, Development Agent: ‘Dit restaurant draaide na twee weken al praktisch tweemaal de landelijk gemiddelde omzet. En de eerste twee restaurants draaien ook nog steeds top. Er is nooit sprake geweest van omzetvermindering’, zegt Koens.

‘Je ziet wat er mogelijk is met de juiste locaties, goed ondernemerschap en flink doorzettingsvermogen’, aldus Koens. Daarnaast waren de omstandigheden in Groningen volgens hem gunstig: ‘De huurprijzen zijn hier lager dan in de Randstad. Natuurlijk hebben we de locaties met de gunstigste loopstromen geselecteerd. Locatie is alles.’

Reageer op dit artikel