nieuws

Vijfde Dining with the Stars in november

Restaurant

Eind volgende maand gaat er weer een Dining with the Stars-actie van start, de restaurantweek exclusief voor zaken met één of meerdere Michelinsterren. De actieweek die van start gaat op 28 november, viert haar eerste lustrum. De Librije en Oud Sluis doen wederom niet mee aan deze actie van DiningCity.com.

Vijfde Dining with the Stars in november

De vijfde editie van Dining with the Stars is van 28 november tot en met 4 december. Deelnemers zijn onder andere: Ron Blaauw** in Amsterdam, De Leest** in Vaassen en Parkheuvel** in Rotterdam.

Bokkedoorns, Brouwerskolkke en Boreas

Andere tweesterrenzaken die meedoen zijn: Boreas in Heeze, De Bokkedoorns in Overveen, De Leuf in Ubachsberg, De Lindenhof in Giethoorn, De Zwethheul in Schipluiden en ’t Brouwerskolkje in Overveen. Deze tweesterrenzaken mogen bovenop de vaste menuprijs van 55 euro (vijf gangen) een toeslag vragen van 15 euro.

In totaal nemen 60 van de 98 sterzaken in Nederland aan de actie deel, zo blijkt uit een deelnemerslijst van DiningCity. Of deze restaurants op 28 november allemaal nog in bezit zijn van een ster is onzeker. Michelin onthult haar steroverzicht voor Nederland op de eerste dag van Dining with the Starrs.

Reserveren voor de actieweek waarin een vijfgangen menu 55 euro kost en een viergangen lunch geserveerd wordt voor 40 euro, kan vanaf woensdag 2 november om 10.00 uur. Reserveren kan op de site Diningwiththestars. Bezitters van een American Express credit card kunnen voor de tijd al couverts bij de deelnemende sterrestaurants reserveren.

Reageer op dit artikel