nieuws

Winnaar Belgische Mijn Tent is Top sluit definitief

Restaurant

De eerste winnaar van het Belgische tv-programma Mijn Restaurant, Jelle Temmerman, heeft zijn restaurant d’Hoogeschool in Leuven definitief gesloten. Mijn Restaurant is de Belgische equivalent van het in ons land enkele jaren geleden erg populaire Mijn Tent is Top.

Winnaar Belgische Mijn Tent is Top sluit definitief

Temmerman zegt ontgoocheld te zijn door de noodgedwongen sluiting. ‘Ik heb maandag de boeken neergelegd. Ik heb aan dit restaurant alleen maar geld verloren. Ik wou alles officieel doen, maar dat is blijkbaar onmogelijk’, aldus Temmerman op Nieuwsblad.be.

d’Hoogeschool ging in maart 2008 open. Kort daarvoor won hij het televisieprogramma Mijn Restaurant. Temmerman zegt absoluut te willen blijven koken, maar zegt dat de situatie in zijn huidige restaurant onhoudbaar werd. Daarom heeft hij besloten om na de zomervakantie niet meer open te gaan.