nieuws

Ron Blaauw verkoopt Ron’s Vis van de Dag aan souschef

Restaurant

Jaimie van Heije neemt de exploitatie van Ron’s Vis van de Dag in Ouderkerk aan de Amstel over van Ron Blaauw. Dat laat Ron Blaauw weten.

Ron Blaauw verkoopt Ron’s Vis van de Dag aan souschef

Van Heije is souschef van Restaurant Ron Blaauw en wil graag hogerop. ‘Hij is ambitieus en goed, maar ik heb een goede chef-kok (Menno Post, red.) dus hebben we voor deze constructie gekozen. Voor hem een kans, voor mij een oplossing’, aldus Blaauw.

Met de laatste opmerking doelt Blaauw op zijn aangekondigde rol bij het Amsterdamse hotel The Grand per januari 2013, waar hij de culinaire koers gaat bepalen, en het krijgen van een licht adviserende rol bij het Stedelijk Museum.

‘Het afstoten van Ron’s Vis van de Dag is een strategische keuze. Het is hetzelfde als wat ik met ’t Amsterdammertje heb gedaan. Dit restaurant wordt volledig zelfstandig gerund door André Gerrits’, aldus Blaauw.

Reageer op dit artikel