nieuws

Bib Gourmand 2014 voor tijdelijk gesloten Brasserie Vluchthaven

Restaurant

Een opvallende toekenning in de lijst van de Bib Gourmand 2014 is voor Brasserie Vluchthaven. Het Zeeuwse bedrijf uit Bruinisse is geopend tussen maart en oktober en dus tijdelijk gesloten op de dag van de toekenning van de Bib Gourmand, maandag 4 november.

Bib Gourmand 2014 voor tijdelijk gesloten Brasserie Vluchthaven

De redactie van Misset Horeca belde vanochtend Brasserie Vluchthaven voor een reactie. De voicemail van het bedrijf meldt: ‘Wij zijn vanaf 1 april 2014 weer geopend’. Het seizoensbedrijf van Rixt Scheffers en Dirk Pieter Arkenhout heeft de aandacht van Michelin weten te trekken en krijgt als enige seizoensbedrijf een Bib Gourmand toegekend.

Biologisch

Brasserie Vluchthaven focust zich helemaal op de biologische keuken. Restaurantbezoekers krijgen hun kreeft rechtstreeks uit de Oosterschelde. Daarnaast kweekt het bedrijf zelf basilicum, vangen ze regenwater op om bier te brouwen en investeren ze in zonnepanelen. Over vijf maanden opent het bedrijf weer haar deuren.

» Bekijk hier het complete Bib Gourmand-overzicht 2014
» Nieuwe Bib Gourmands 2014
» Vervallen Bib Gourmands 2014

Reageer op dit artikel