nieuws

De Witte Gans: ‘Eindelijk onze Bib Gourmand weer terug

Restaurant

‘Ik stond net te dansen’. De eerste reactie van De Witte Gans-eigenaresse Evelien Diks liet weinig aan duidelijkheid te wensen over. Ze is zeer verheugd over de Bib Gourmand 2014: ‘We willen ‘m al zo lang terug.

De Witte Gans: ‘Eindelijk onze Bib Gourmand weer terug

Een collega overviel Diks vanochtend met het goede nieuws. De Witte Gans heeft een Bib Gourmand 2014 gekregen. ‘Waanzinnig mooi’, aldus een meer dan tevreden eigenaresse. ‘Onze gasten zijn altijd zeer content en dat is voor ons het belangrijkste. Maar, het is heel fijn dat Michelin het nu ook erkent.’

Terug van weggeweest

De Witte Gans had al eerder een Bib Gourmand, van 2002 tot 2005. Evelien Diks is blij dat de onderscheiding terug is. ‘We werken er al jaren hard aan om de Bib terug te krijgen. Ons hele interieur is vernieuwd en we hebben heel specifiek een driegangen-keuzemenu op de kaart gehouden. We vonden eigenlijk al een tijdje dat we er klaar voor waren. Fantastisch dat dit nu eindelijk beloond is.’

Bekijk hier het totale overzicht van de Bib Gourmands 2014

Bekijk hier het overzicht met de nieuwe Bib Gourmands 2014
Bekijk hier het overzicht met vervallen Bib Gourmands 2014

Reageer op dit artikel