nieuws

Opnieuw internationale topnotering Oud Sluis***

Restaurant

Sergio Herman heeft met Oud Sluis in Sluis opnieuw een topnotering te pakken in een internationale culinaire ranglijst. Het Duitse magazine Der Feinschmecker heeft de vijftig beste restaurants van Europa gepubliceerd en plaatste Hermans driesterrenrestaurant op de tweede plaats.

Opnieuw internationale topnotering Oud Sluis***

‘Great news! Oud Sluis is number 2 in the Feinschmecker restaurant guide’, twitterde driesterrenchef Sergio Herman zondag 21 oktober. Het Duitse magazine heeft een lijst gepresenteerd met daarop de vijftig beste restaurants in Europa.

Oud Sluis in Sluis bevindt zich op het podium in goed gezelschap. Mara Grimm liet via Twitter weten dat El Celler de Can Roca in Girona de lijst aanvoert en dat L’Astrance in Parijs op plaats drie staat. Het restaurant in Spanje wordt geëxploiteerd door de broers Joan, Josep en Jordi Roca. Pascal Barbot heeft de leiding in Parijs.

Jaarlijks publiceert Misset Horeca de zogeheten Superlijst, die tot wordt samengesteld aan de hand van de resultaten in de diverse Nederlandse gidsen. Oud Sluis stond de afgelopen jaar op de eerste plaats.

Reageer op dit artikel