nieuws

Tom Plasman naar Brasserie Drinks and Bites

Restaurant

Tom Plasman, voormalig gastheer/sommelier van Hotel de Wereld en Restaurant O Mundo*in Wageningen wordt met ingang van november de bedrijfsleider van Brasserie Drinks and Bites, ook in Wageningen. Net als O Mundo behoort Drinks and Bites tot de Jaap Venendaal groep.

Tom Plasman naar Brasserie Drinks and Bites

Tom Plasman heeft van 2004 tot 2013 gewerkt als gastheer/sommelier bij Hotel de Wereld en Restaurant O Mundo. Na een korte periode elders gewerkt te hebben, is hij sinds afgelopen zomer terug bij de Jaap Venendaal  Groep.

Vanaf 10 november 2014 zal Tom Plasman de rol van bedrijfsleider op zich gaan nemen en zich samen met zijn team inspannen om de sfeer, kwaliteit, service en het huidige assortiment aan wijnen naar een hoger niveau te brengen. De keuken van Brasserie Drinks and Bites staat onder leiding van Lars van Huenen

Horecaondernemer Jaap Venendaal noemt Brasserie Drinks and Bites het zusje van het met een Michelinster bekroonde Restaurant O Mundo. Drinks and Bites serveert een vijf-gangen menu voor 27,50 euro.

Reageer op dit artikel