nieuws

Vandaag opent derde restaurant in Breda

Restaurant

Restaurant Vandaag van de ondernemers Jim en Michelle Xu opent begin 2016 een derde vestiging in Breda. Dat laten ze aan Misset Horeca weten.

Vandaag opent derde restaurant in Breda
Ton Kastermans

Het derde restaurant van het all-in diningconcept Vandaag, komt in een nieuw te bouwen evenementenhal, langs de snelweg A27. Het project heet Bavelse Berg.
Restaurant Vandaag gaat in Breda een restaurant van 1800 vierkante meter betrekken. In totaal komen er 600 couverts. Het echtpaar Xu investeert 1,5 miljoen euro in de nieuwe vestiging. Meer filialen betekent dat we meer inkoopvoordelen hebben en onze kennis optimaal kunnen inzetten’, aldus Jim Xu.

Kinderspeeltuin

Het concept van de Bredase vestiging is hetzelfde als de andere twee bestaande Vandaags. Er zijn wel kleine verschillen. ‘We zullen bijvoorbeeld gebruik maken van de overdekte kinderspeeltuin in het project.’ De Bavelse Berg bestaat naast een grote evenementenhal uit een megabioscoop en diverse winkels.

Amsterdam

Vandaag ging in mei 2010 van start in Utrecht op de eerste etage van het Foodspotgebouw waar nog meer eetconcepten in huizen. Twee jaar later opende Vandaag in Amsterdam een vestiging, pal tegenover congrescentrum de RAI.
Het concept van Vandaag is een all-in cuisine: gasten betalen een bedrag en mogen in een bepaalde tijdspanne gebruik maken van de zeven buffetten. Deze zijn geïnspireerd op zeven verschillende kookstijlen en eten wordt live bereid door chefs.
In Misset Horeca nummer 4 van 21 februari een bedrijfsreportage over Vandaag.

Reageer op dit artikel