nieuws

Onno Kokmeijer kookt met thema ‘Nacht’

Restaurant

Onno Kokmeijer gaat als gastchef voor Art Deli koken met het thema nacht. Op het Nachtmenu vijf gangen met onder meer de black box, de black burger en de Oreo met een twist van tweesterrenchef Onno Kokmeijer van Ciel Bleu.

Onno Kokmeijer kookt met thema ‘Nacht’

Art Deli  – restaurant met food, design en kunst in Amsterdam – opent op 15 oktober de deuren van zijn derde expositie: Nacht. Naast gastchef Onno Kokmeijer is Axel Rüger, directeur van het Van Gogh Museum, de gast-curator.

‘De nacht is het creatieve moment voor een chef. Het is het tijdstip waarop anderen slapen, voor een chef betekent het thuiskomen, een moment voor jezelf, ontsnappen aan de hectiek van de dag en een moment van ontspanning. Voor een chef zijn de uren na middernacht de momenten vol inspiratie,’ aldus Onno Kokmeijer

De gerechten van Kokmeijer zijn in de vorm van een Nachtmenu (5 gangen €45) en single dishes/bites te bestellen gedurende de eerste maand van de expositie.

Art Deli

Amsterdam heeft er sinds mei 2015 een bijzonder nieuw restaurant voor liefhebbers van food, design en kunst bij. Door deze combinatie ontstaat er een locatie waarbij gasten te midden van een tentoonstelling en omgeven door de creaties van Nederlandse kunstenaars kunnen genieten van verschillende gerechten.

Art Deli bevindt zich op het Rokin 93, straks de rode loper van Amsterdam. De expositie loopt tot 17 januari.  

 

Reageer op dit artikel