nieuws

Graham Mee opent Graham’s Kitchen

Restaurant

Graham Mee, voorheen vennoot en keukenchef bij Le Restaurant, opent per 1 maart Graham’s Kitchen in de Amsterdamse Pijp.

Graham Mee opent Graham’s Kitchen

‘Graham’s Kitchen wordt een laagdrempelig restaurant waar met smaak gekookt wordt’ vertelt Graham Mee over het concept van zijn nieuwe restaurant, in het pand waar voorheen het restaurant Klokspijs zat,  aan de Hemonystraat 38 in Amsterdam.

Mee gaat van start met een 3-4-5-6 gangen menu tegen een schappelijke prijs en een beperkte wijnkaart met betaalbare wijnen. Mee was de afgelopen 7 jaar keukenchef en mede-vennoot van het met een Michelinster bekroonde Le Restaurant. Daarvoor was hij o.a. de keukenchef bij Moshik Roth in ’t Brouwerskolkje (**) te Bloemendaal,  The Grand in Amsterdam en Le Gavroche (**) in Londen.

‘Na een kleine verbouwing die op 1 februari start zullen we waarschijnlijk eind februari gaan proefdraaien en 1 maart officieel open gaan’ zegt Mee. Graham’s Kitchen heeft ongeveer 40 couverts en zal van dinsdag tot zaterdag voor diner geopend zijn.