nieuws

Derde Seafood Bar wordt Seafood Market

Restaurant

In april opent de Familie de Visscher de derde vestiging van het seafood concept in de Ferdinand Bolstr op nr 32H te Amsterdam, een Seafood Market zoals het oorspronkelijke ooit was.

Derde Seafood Bar wordt Seafood Market

Toen Fons de Visscher zijn eerste zaak aan de van Baerlestraat in Amsterdam opende had hij een combinatie van een bourgondische visspeciaalzaak/traiteur en restaurant voor ogen. Al snel, binnen een paar maanden, bleek het restaurantdeel dusdanig in trek te zijn dat er een tussentijdse verbouwing moest plaatsvinden om de vestiging naar de restaurantvraag aan te passen.

 

De dochter en zoon van Fons, Fleur en Pepijn de Visscher houden zich naast de bestaande vestigingen bezig met de opening van de nieuwe vestiging aan de Ferdinand Bolstraat. Pepijn is verantwoordelijk voor zaken als financiën en personeel , terwijl Fleur zich met marketing, design, keuken, service en verkoop bezighoudt.

‘De vestiging op de Ferdinand Bolstraat krijgt een unieke ruim 10 meter lange counter waar we ook echt een mooi dagaanbod van vis kunnen tonen en direct verkopen’ vertelt Pepijn. Hij verwacht dat de Seafood Market daarmee ook in de visbehoefte van een hoop Amsterdammers kan voorzien. ‘We zitten vlak bij de Albert Cuyp markt, natuurlijk heb je daar visaanbod maar er is zeker nog voldoende ruimte in het kwalitatieve segment van visverkoop’ besluit hij.

The Seafood Bar heeft momenteel twee vestigingen in Amsterdam, in de van Baerlestraat en aan het Spui. Recent werd er een gratis pendeldienst met Uber opgezet tussen deze twee vestigingen om gasten die niet hadden gereserveerd in de kleine vestiging aan de van Baerlestraat direct te kunnen voorzien van een tafel in de veel grotere vestiging aan het Spui.

 

Reageer op dit artikel