nieuws

Chiapas Taco Cartel kookt voor daklozen

Restaurant 1302

Chiapas Taco Cartel, een Mexicaans streetfood restaurant in Amsterdam, heeft als motto: Chiapas is er voor iedereen. Dit wordt tijdens de donkere dagen vertaald door de deuren te openen voor daklozen op kerstavond.

Chiapas Taco Cartel kookt voor daklozen

Een select gezelschap daklozen is van harte welkom om de kerst bij Chiapas Taco Cartel in te luiden onder de traktatie van burrito’s en taco’s. Om te zorgen dat er een representatieve gastenlijst wordt opgesteld, roept het restaurant de hulp in van Amsterdammers via Facebook met de vraag: welke dakloze draag jij aan voor het kerstavonddiner?

Mexicaans streetfood

Chiapas Taco Cartel opende dit najaar haar deuren in Amsterdam. Het restaurant serveert en bezorgt Mexicaans streetfood met verse, veelal zelfgemaakte ingrediënten. De menukaart met burrito’s en taco’s is overzichtelijk, de smaken zijn explosief en de prijzen voor een gerecht zijn heel toegankelijk. De focus ligt op goed eten, op eenvoudige wijze en tegen een betaalbare prijs.

Reageer op dit artikel