nieuws

Meer omzet voor restaurantketen La Place

Restaurant 1061

Bij de door Jumbo overgenomen restaurantketen La Place groeide de omzet het afgelopen half jaar met 28,5 procent.

Meer omzet voor restaurantketen La Place

De restaurants van La Place waren goed voor 60,4 miljoen euro omzet, geholpen door uitbreiding in binnen- en buitenland. De restaurantketen heeft een start gemaakt met het ombouwen van AC Restaurants naar de La Place-formule. In alle warenhuizen die Hudson’s Bay de komende jaren opent in Nederland, met uitzondering van de vestiging in Amsterdam, komt ook een restaurant van La Place.

Na de ondergang van V&D maakte La Place een doorstart onder de vleugels van supermarktconcern Jumbo. De warenhuisketen zelf bleek niet meer te redden. Hudson’s Bay wil in het gat springen dat daardoor in het Nederlandse winkellandschap is ontstaan.

>>La Place: omzetgroei, gemakswinkels en zaken in Hudson Bay

Naast locaties langs snelwegen denkt La Place, de nummer 7 in de Top 100 van Grootste Bedrijven en Merken van Misset Horeca ook aan restaurants op vliegvelden en stations en aan vestigingen in het buitenland.

Groeien

La Place blijft groeien en gaat in de komende jaren 50 vestigingen in verschillende grote steden openen, waaronder Amsterdam, Haarlem, Rotterdam, Nijmegen, Breda, Middelburg en Maastricht. Hiervoor is het bedrijf op zoek naar ruim duizend enthousiaste medewerkers. Daarom nodigt La Place horecatoppers vanaf 15 jaar uit om via werkenbijlaplace.nl te reageren op één van de vele vacatures.

Meer over La Place


Alleen in Hudson Bay Amsterdam komt geen La Place. Daar opende Ron Blaauw op 25 augustus zijn restaurant genaamd Nacarat. Het restaurant is het resultaat van een bijzondere samenwerking tussen Blaauw en Hudson’s Bay. Onder een indrukwekkend koepelvormig dak op de 5e verdieping van het nieuwe pand aan het Rokin 49, is het restaurant gevestigd. Het winkelend publiek van Hudson’s Bay kan overdag terecht in Nacarat voor ontbijt of lunch. Uniek voor deze locatie is het uitzicht over de binnenstad van Amsterdam in de avond, na sluiting van het warenhuis. Het nieuwe restaurant is dan bereikbaar via een andere ingang dan via het warenhuis. Bekijk hier de foto’s van het interieur.

 

Reageer op dit artikel