nieuws

Mexicaanse streetfood-keten Chiapas opent ook in Den Haag

Restaurant 1164

Chiapas Taco Cartel opent in oktober een vestiging in Den Haag. Het is de tweede zaak van het Mexicaanse streetfood-restaurant; in het najaar van 2016 opende de eerste Chiapas van Nederland in Amsterdam. Evenals de eerste vestiging zal de zaak in Den Haag streetfood serveren én bezorgen.

Mexicaanse streetfood-keten Chiapas opent ook in Den Haag

Dat er een Chiapas Taco Cartel in Den Haag moest komen, stond vast. De ondernemers van de streetfood-keten komen zelf uit Den Haag en zagen dat ook in de hofstad behoefte aan is. Net als in Amsterdam serveren zij medio oktober het Mexicaanse streetfood en drankjes.

Streedfood: burrito’s en taco’s

Chiapas Taco Cartel serveert onder meer burrito’s en taco’s. Denk aan een ‘Al Pastor’ met pork, apple guacamole, pickled onion en salsa verde, een Çrunchy Chicken’met panko fried fenugreek chicken, mango salsa, corn en lime mayo of de vega ‘Sweet Spring’ met sweet potato, green asparagus, tomatillo salsa en broad bean mix.

Ook bezorgen

Chiapas, dat zich gaat vestigen in de Prins Hendrikstraat in het Zeeheldenkwartier, gaat ook bezorgen. Momenteel wordt de laatste hand Chiapas Streetfood Mexicaansgelegd aan het interieur. Volgens de ondernemers krijgt het ‘een eigentijdse look en feel moet krijgen met een Latijns Amerikaanse touch’.

Reageer op dit artikel