nieuws

Charcuterie-concept Spingaren opent restaurant-proeflokaal in Amsterdam

Restaurant 1690

Na charcuterie Spingaren op de Amsterdamse markt, openen de vijf horecaondernemers achter het concept nu een restaurantversie. Het assortiment van Spingaren krijgt een eigen podium in Spingaren restaurant & proeflokaal aan de Herengracht in Amsterdam. 

Charcuterie-concept Spingaren opent restaurant-proeflokaal in Amsterdam

In het proeflokaal Spingaren in Amsterdam kunnen gasten genieten van charcuteriegerechten op een plank. Daarbij valt te denken aan droge worst, kimchi, boerenvarkenspaté, pickles en vegetarische worst. De gast stelt de plank zelf samen en kan deze vergezellen van een bijpassende wijn, bier of cocktail.

Vis, vlees en groente

Naast charcuterie staan op de menukaart smaakvolle, pure vleeshouwersgerechten, verse vis en opvallen veel verrassende groentegerechten. Denk hierbij aan heerlijke biefstuk van het Blonde d’Aquitan rund, sticky bloemkool of een hele vis. Maar ook wild, mosselen en asperges in het seizoen.

Flexibele prijsstelling

Spingaren lanceert tevens haar online reserveringssysteem waarbij gebruik gemaakt wordt van flexibele prijsstelling. De prijs wordt bepaalAMSTERDAM - Restaurant Spingaren aan Herengracht 88, te Amsterdam FOTO: DIEDERIK VAN DER LAAN / DUTCH PHOTO AGENCYd door tien factoren. De gast boekt via de website van Spingaren in vier stappen een reservering en ontvangt dan een kortingspercentage. De gast kan zelf de korting beïnvloeden door een bepaalde dag of tijdstip te kiezen. Dit percentage wordt aan het eind van de avond verrekent over alles wat men eet en drinkt.

Reageer op dit artikel