nieuws

Pop-up restaurant met 21 Michelinsterren op Masters of LXRY Amsterdam

Restaurant 1700

Masters of LXRY krijgt met ‘M21’ een pop-up restaurant in de RAI op sterrenniveau. Gedurende vier avonden koken tien topchefs, met in totaal 21 Michelinsterren.

Pop-up restaurant met 21 Michelinsterren op Masters of LXRY Amsterdam

Beursorganisator Yves Gijrath maakte bekend hiervoor de handen ineen te hebben geslagen met culinair ondernemer Carsten Klint en Jacob Jan Boerma van Restaurant De Leest*** in Vaassen. De chefs die goed zijn voor de 21 Michelinsterren zijn verder Onno Kokmeijer (Ciel Bleu** Hotel Okura Amsterdam), Erik van Loo, (Parkheuvel ** Rotterdam), Stefan van Sprang (Aan de Poel ** Amstelveen), Fred Mustert ( Fred ** Rotterdam), Edwin Vinke (De Kromme Watergang ** Hoofdplaat), Richard van Oostenbrugge (Bord’Eau ** De L’Europe Amsterdam), Soenil Bahadoer (De Lindehof ** Nuenen), Menno Post (De Bokkendoorns ** Overveen) en Nick Bril, (The Jane ** Antwerpen). Het restaurant heeft slechts 110 couverts per avond beschikbaar. De donderdag- en vrijdagavond zijn reeds uitverkocht. Voor zaterdag en zondag is er nog beperkte beschikbaarheid. Inschrijven kan uitsluitend via www.lxry.nl.

50.000 bezoekers verwacht

Masters of LXRY vindt dit jaar plaats van 7 t/m 11 december 2017 in RAI Amsterdam. Het is de jaarlijkse beurs voor het premium lifestyle segment op het gebied van auto’s, horloges, juwelen, kunst, boten, interieur, real estate, lifestyle en design. De 16e editie herbergt ruim 400 deelnemende bedrijven en merken uit binnen- en buitenland. Masters of LXRY brengt daarmee dit jaar de grootste editie uit de geschiedenis op een beursoppervlakte van bijna 40.000m2. Er worden ruim 50.000 bezoekers verwacht.

Reageer op dit artikel