nieuws

De Beren opent in Lelystad 50e vestiging

Restaurant 2199

Horecaketen De Beren opende met een bezorgrestaurant in Lelystad haar 50ste vestiging. In totaal zijn er nu 31 restaurants en 19 bezorgrestaurants.

De Beren opent in Lelystad 50e vestiging
Opening van De Beren Lelystad.

Franchisenemer Roel de la Rambelje vertelt trots: ‘We vinden het een hele eer dat wij de 50ste vestiging van De Beren zijn en hopen veel klanten te verblijden met onze berengerechten’. 

De succesvolle franchiseformule blijft groeien, afgelopen drie maanden opende de keten drie nieuwe vestigingen: in Gouda, Tilburg-Oost en nu ook in Lelystad.

50 x De Beren

Met deze nieuwe locaties zijn er in totaal vijftig vestigingen, waarvan 31 restaurants en 19 bezorgrestaurants. Dit jaar openen nog twee nieuwe restaurants in Schieveste en Alphen aan den Rijn. 

Ook in 2018 gaat De Beren haar sterke groei doorzetten, door de opening van meerdere vestigingen verspreidt door heel Nederland.

Leestip: Ad Schaap en Marijn Jansen over De Beren 2.0

Het van oorsprong Rotterdamse horecaconcept werd in 2016 uitgeroepen tot het meest sympathieke horecamerk van Nederland.

Ad Schaap

Ook kreeg eigenaar Ad Schaap, die zich in 1999 inkocht, eerder dit jaar de Misset Horeca Personality Award voor zijn rol in de keten en de huidige herpositionering. Een groot deel van de vestigingen is inmiddels omgebouwd naar ‘Beren 2.0’, de rest volgt binnen een jaar. 

De Beren startte in 1984 met de opening van een eetcafé op de Noordsingel in Rotterdam. Inmiddels is het concept uitgegroeid tot een succesvolle horecaformule met restaurants en bezorgrestaurants door heel Nederland. 

De Beren staat met een omzet over 2016 van 54,5 miljoen euro op plek 30 in de Misset Horeca Top 100 Grootste Bedrijven en Merken. 

Reageer op dit artikel