nieuws

Vinkeveense Plassen zoekt -horeca- ondernemers

Restaurant 1507

De gemeente Ronde Venen zoekt (horeca)ondernemers voor nieuwe plannen op de Vinkeveense Plassen. Op het water langs de A2 gaan zandeilanden verrijzen. Ondernemers met een goed plan kunnen dinsdag 28 november hun ideeën bespreken tijdens een speciale marktconsulatie.

Vinkeveense Plassen zoekt -horeca- ondernemers

De Vinkeveense Plassen, onder de rook van Amsterdam, langs de A2, worden jaarlijks bezocht door zo’n 600.000 mensen. De gemeente Ronde Venen werkt momenteel aan een nieuw bestemmingsplan voor het Plassengebied met meer ruimte voor ondernemerschap.

Zandeilanden op Vinkeveense Plassen

Na de zomervakantie van 2018 gaat het schap op zoek naar ondernemers met kansrijke initiatieven voor de zandeilanden. Het biedt dan de eilanden te pacht aan. Recreatieondernemers krijgen dinsdag 28 november de kans om hun initiatief voor de zandeilanden van de Vinkeveense Plassen op de kaart zetten. Van een restaurant of waterwoning to wellness-centrum of klimbos. Alle voorstellen zijn welkom.

Plannen presenteren aan gemeente

Vinkeveense PlassenOndernemers kunnen 28 november, van 19.00 tot 22.00 uur, in gesprek gaan over hun ideeën. De marktconsultatie vindt plaats in het Event Centre Apollohotel in Vinkeveen. Tijdens deze bijeenkomst kunnen ondernemers op kaarten, in meedenksessies en individueel (vertrouwelijk) aangeven hoeveel bebouwing waar rendabel zou zijn. De gemeente informeert over de voorwaarden, van parkeren tot riolering en elektriciteit. Ook is er ruimte om vertrouwelijk plannen te delen.

Bekijk hier het complete programma. Aanmelden, tot en met 27 november kan hier. Meer informatie is ook te vinden op de Facebookpagina van Recreatie Midden-Nederland.

 

Reageer op dit artikel