nieuws

Restaurant De Librije wint ook dit jaar publieksprijs Iens

Restaurant 1314

Restaurant De Librije wint ook dit jaar de culinaire publieksprijs van Nederland. Het driesterrenrestaurant werd uitgeroepen als winnaar van de Iens Top 2018. Deze wordt elk jaar samengesteld op basis van recensies van restaurantbezoekers. Dit jaar waren dat er ruim 160.000 recensies. Bekijk hier de top 10.

Restaurant De Librije wint ook dit jaar publieksprijs Iens

IENS Top 10:
1. Restaurant De Librije, Zwolle
2. Calva, Nootdorp
3. MR. CHANG, Waalre
4. De Lindehof, Nuenen
5. De Oranjerie, Barneveld
6. ’t Molenhuys, Rijkevoort
7. Restaurant De Wachter, Alblasserdam
8. Restaurant Vanille, Eijsden
9. Lounge Restaurant Pomerol, Landgraaf
10. Hendrik van Maurick, Vught

De Iens Top is een overzicht van best beoordeelde restaurants.  Twaalf van de honderd best beoordeelde restaurants kwamen vorig jaar nog niet in de lijst voor. Nieuwe keukens die dit jaar in de Iens Top voorkomen zijn de Afghaanse, Australische, Oost-Europese, Surinaamse, Syrische en Vietnamese keuken.

Verschillende awards

Naast de landelijke Top 10 reikt Iens ook awards uit aan het best beoordeelde restaurant per provincie en aan het restaurant met het hoogste aantal recensies. Met ruim duizend recensies wint het Rotterdamse restaurant Rosso deze award voor het tweede jaar op rij.

‘Afgelopen jaren zijn recensies een steeds belangrijkere rol gaan spelen bij het uitkiezen van restaurants. We feliciteren alle winnaars van harte met deze publieksprijzen’, aldus Almir Ambeskovic, algemeen directeur van Iens.

Lees hier achtergrondartikelen over Iens

Reageer op dit artikel