nieuws

Renovatie leidt tot tijdelijke sluiting sterrestaurant Bridges

Restaurant 1071

Bridges, het sterrestaurant in hotel The Grand in Amsterdam, gaat voor een grote renovatie de deuren van 22 januari tot 12 maart tijdelijk sluiten.

Renovatie leidt tot tijdelijke sluiting sterrestaurant Bridges

‘Het is onze ambitie om de bijzondere Michelin-ervaring zo toegankelijk mogelijk te maken voor elk publiek en daar sluit de huidige indeling van het restaurant niet meer helemaal bij aan’, aldus Remco Groenhuijzen, general manager van Sofitel Legend The Grand Amsterdam. ‘De allerbeste gerechten bereid door Chef Andrès Delpeut en de beste wijnen geselecteerd door Wine Director Lotte Wolf – tevens expert in het magazine van Misset Horeca  – blijven het uitgangspunt, maar dan in een ongedwongen omgeving, waar reuring is en waar je telkens weer verrast wordt – niet alleen op culinair gebied.’

Chef’s Table

Het vernieuwde Bridges, gesitueerd in Sofitel Legend The Grand Amsterdam aan de Oudezijds Voorburgwal, gaat vanaf 12 maart weer geleidelijk open. Na de verbouwing is het restaurant opgedeeld in secties waar je gastvrijheid op verschillende manieren kunt beleven: met een high-end gastronomische sectie, een levendige bar, een Chef’s Table in de keuken en een aantrekkelijke private dining gelegenheid.

Andrès Delpeut, Executive Chef van restaurant Bridges: ‘Toegankelijkheid betekent voor ons ook dat alle deuren letterlijk open staan. Met de Chef’s Table komen onze gasten nóg dichter bij de mensen die in de keuken werken: een unieke beleving. Maar ook in de andere secties van ons vernieuwde restaurant vormen toegankelijkheid, kwaliteit en veelzijdigheid het uitgangspunt voor memorabele ontvangsten.’

Voor zijn komst naar Bridges was Delpeut Executive Chef van Restaurant Anna en Brasserie Harkema in Amsterdam. Hij werkte eerder samen met Ron Blaauw toen hij culinair directeur was bij Brasserie Paardenburg.

Lees meer over Bridges

Reageer op dit artikel