nieuws

Italiaans Pizza Pasta geopend in Wijchen

Restaurant 2605

Italiaans restaurant Pizza Pasta heeft haar deuren geopend aan de Markt in Wijchen. Horecaondernemer Bas Hoebink, die eerder in Nijmegen al restaurants De Meesterproef, De Firma en The Black Fox opende, keert samen met gastheer en beste vriend Pieter Burgers terug naar hun woonplaats.

Italiaans Pizza Pasta geopend in Wijchen

Met Pizza Pasta wil het duo ‘de beste ambachtelijke pizza’s  en pasta’s’ maken van Wijchen. ‘Dat doen we door de gehele productie in eigen beheer te houden. Voor zowel de pizza’s en pasta’s, als de diverse antipasti en salades, maken we enkel gebruik van dagverse producten.

Terug naar huis

Het pand waarin het restaurant is gevestigd, is compleet verbouwd en biedt nu plaats aan ruim 80 gasten. Op het terras zijn er nog pizza pasta wijcheneens 50 plekken. En daarmee keren Pieter Burgers en Bas Hoebrink terug naar hun roots. Hoebrink opende eerder in Nijmegen al De Meesterproef, De Firma en The Black Fox.

Lees ook: De Meesterproef in de Koffie Top 100

Crowdfunding voor Pizza Pasta

Het bedrag dat nodig was om de onderneming te financieren is middels een succesvolle crowdfunding campagne opgehaald. Veel Wijchenaren bleken bereid om de plannen voor Pizza Pasta te ondersteunen. Na een proefperiode van anderhalve week opende het restaurant op 14 februari haar deuren voor publiek.

Reageer op dit artikel