nieuws

Utrechts restaurant Simple verhuist naar locatie Podium onder de Dom

Restaurant 1089

Het Utrechtse restaurant Simple verhuist naar de locatie waar nu nog Podium onder de Dom zit. Hotel Dom wordt onderdeel van Simple.

Utrechts restaurant Simple verhuist naar locatie Podium onder de Dom

Eerder deze maand werd bekend dat chef-kok Leon Mazairac Podium verlaat, het concept dat hij ruim tien jaar geleden startte. Toen werd gezegd dat Podium nog enige tijd open zou blijven. Nu is bekend dat nog in het eerste kwartaal Simple de locatie in hotel Dom zal betrekken.

Dat hotel wordt dan onderdeel van Simple, meldt De Utrechtse Internet Courant (DUIC). Ook krijgt het restaurant, dat op de huidige locatie uit zijn voegen is gegroeid, de beschikking over ruimtes voor vergaderingen en private dining.

Podium & Simple

Leuk detail: Mazairac startte Podium ooit op de locatie waar Simple nu zit, dat restaurant reist op deze manier achter Podium aan. Mazairac verhuisde in 2013 naar Hotel Dom.

Simple startte vijf jaar geleden met Jeroen de Zeeuw aan het roer. Al in 2016 bleek de locatie te klein, begin 2017 opende een tweede locatie onder een andere naam in Utrecht. Nu verhuist de hoofdlocatie ook naar een groter onderkomen.

Reageer op dit artikel