nieuws

De Librije zoekt met actie naar jong horeca-talent voor Chefs Revolution

Restaurant 959

Driesterrenrestaurant De Librije zoekt jong horeca-talent voor het culinaire event Chefs Revolution. Geïnteresseerden kunnen via Instagram meedoen aan een actie. De zes geselecteerde talenten worden 1 september bekend gemaakt.

De Librije zoekt met actie naar jong horeca-talent voor Chefs Revolution

‘Wil je een keer lunchen met Jonnie & Thérèse Boer? Check dan deze actie en doe mee via Instagram. Chef’s Revolution zoekt jong horecatalent: leerling-koks, -gastheren/-vrouwen en sommeliers’, zo schrijft De Librije op Facebook. ‘Plaats voor 26 augustus een foto van jouw horecapassie op je Instagram. Beschrijf in je post wat jouw passie is en waarom. Tag #chefsrevolution #testpanel. De 6 geselecteerde talenten worden 1 september bekend gemaakt! Tag je kookmaatjes & serveer-sisters!’

Over Chefs Revolution

Jonnie en Thérèse Boer van driesterrenrestaurant De Librije in Zwolle houden hun culinaire event Chefs (R)evolution in Zwolle op 9 en 10 september. Het event vindt iedere twee jaar plaats. De driesterrenchef en zijn echtgenoot, gastvrouw en sommelier Thérèse, organiseren het ‘avant-garde cuisinefestival’ Chefs Revolution 2018 samen met Carola en Thomas Ruhl en het team van Port Culinaire. Internationale topchefs, een Hillbilly Contest en een BOERenmarkt XL waar de volledige Nederlandse cuisine voor het voetlicht wordt gebracht. Dat is in een notendop de vierde editie van Chefs Revolution. Voor de camera van Misset Horeca vertellen initiators Jonnie en Thérèse Boer over het culinaire evenement en lichten tevens een tipje van de sluier over wie er nog meer naar Zwolle komen op 9 en 10 september.

Internationale topchefs

Tijdens de interactieve kookdemonstraties presenteert een selectie van de beste chefs ter wereld hun kunsten. Naast een demonstratie van Jonnie & Thérèse Boer zullen onder meer de volgende topnamen acte de présence geven.
– Jordi Roca van El Celler de Can Roca***, Gerona/ Spanje, No. 3/ 50 Best 2017
– Mitsuharu Tsumura van Maido, Lima/ Peru, No. 8 / 50 Best 2017, No. 1 / 50 Best Latin America 2017
– Paul Pairet van Ultraviolet ***, Shanghai/ China, No. 8 / 50 Best of Asia, No. 41 / 50 Best 2017
– Stefan Wiesner van Rössli*, Escholzmatt/ Zwitserland.

Chefs Revolution 2018: ‘Geheim restaurant op parkeerdek’