Supermarktondernemers openen Proeflokaal Bregje in Weert

Supermarktondernemers openen Proeflokaal Bregje in Weert

Supermarktondernemers René Puts en Ralf Jansen openen in januari restaurant Bregje in Weert. Het duo exploiteert naast hun Jumbo in Stramproy ook zeven Subway vestigingen in het zuiden van het land.

Ralf Jansen: 'We kijken altijd naar kansen in de markt en naar mooie formules. Vanuit onze filosofie past Proeflokaal Bregje perfect bij ons. Het restaurant kent namelijk een vaste maar scherpe prijs voor een driegangenmenu.' In september gaan de verbouwingswerkzaamheden starten en in januari moeten de deuren open kunnen. Proeflokaal Bregje zal aan de Oelemarkt 11 gevestigd gaan worden, het pand waar eerder diverse nachtclubs hun intrek gehad hebben.

Na Proeflokaal Bregje ook La Cubanita in Weert

Jansen: 'We zien dat nachthoreca steeds meer afneemt en eetgelegenheden waarbij de prijs-kwaliteit verhouding uitstekend is steeds meer in populariteit toenemen. Wij denken met Proeflokaal Bregje daar al een goede invulling aan te geven en zullen daarom later in 2019 ook de deuren van La Cubanita openen. Ook die formule sluit aan bij dezelfde doelstellingen en past uitstekend in Weert.'

De formule van Proeflokaal Bregje, een franchiseformule die ontwikkeld is door de oprichters van restaurantketen La Cubanita, bestaat al sinds 2014, toen het eerste filiaal haar deuren openden in Den Haag. De nieuwste aanwinst in Weert moet in januari 2019 haar deuren openen.