nieuws

The Roast Club: Eindhovens nieuwste hotspot

Restaurant 1566

In één van Eindhovens mooiste straatjes, de Kleine Berg in hartje centrum, zit sinds kort een nieuwe hotspot: The Roast Club. The place to be voor gasten die naast kwalitatief goed eten minstens zo blij wordt van een gezellige, ongedwongen sfeer, fijne mensen en een goede sfeer. 

The Roast Club: Eindhovens nieuwste hotspot

Bij binnenkomst in het restaurant valt het oog al snel op de grote, rokende Green Eggs, waar vrijwel alle gerechten op bereid worden. The Roast Club is hiermee het eerste restaurant in Eindhoven dat zich volledig richt op deze manier van eten bereiden. Vlees speelt een belangrijke rol in The Roast Club. Zo is er naast de vaste gerechten op de kaart zoals Flank Steak en Short Rib een wekelijks wisselende Prime Cut te bestellen. Een groot stuk vlees dat in zijn geheel op de Green Egg bereid wordt, is natuurlijk geschikt voor shared dining.

Wijn, ook na het diner

The Roast ClubGasten kunnen ook vis- of vegetarische gerechten bestellen. Zo staan er oesters, potato brick, zeebaars ceviche of geroosterde aubergine van de Green Egg op de kaart. De focus ligt naast de fijne sfeer en het roasting eten ook op mooie, stoere wijnen met spraakmakende etiketten. Gasten kunnen zelf een fles uit de grote wijnklimaatkast kiezen en er ook één ná het diner bestellen. The Roast Club is namelijk geopend tot 02.00 uur.

Foto's

Reageer op dit artikel