nieuws

TV-programma The Big Audition zoekt chef de rang voor sterrenrestaurant

Restaurant 1382

TV-programma The Big Audition zoekt chef de rang voor sterrenrestaurant

Warner Bros, tv-productiebedrijf, werkt aan een nieuw programma: The Big Audition. Hierin kunnen mensen solliciteren door auditie te doen. Een van de banen die wordt vergeven is die van chef de rang bij een sterrenrestaurant op de Veluwe.

Warner Bros Nederland is voor een nieuw tv-programma – The Big Audition –  voor de publieke omroep opzoek naar een chef de rang voor een sterrenrestaurant op de Veluwe. In het programma krijgen mensen de kans om auditie te doen voor een echte baan. De winnaar van de baan mag ook daadwerkelijk aan het werk bij het restaurant.

Details over het contract kan Warner Bros niet geven. Ook mag de naam van het restaurant niet naar buiten worden gebracht.

Tijdens een opnamedag eind mei worden de sollicitanten door het restaurant team getoetst op relevante kennis en vaardigheden. Aan het einde van de dag zullen zij de meest geschikte kandidaat de baan geven.

Oproep producent The Big Audition

‘Is het je droom om te werken in een inspirerende werkomgeving waar kwaliteit en gastvrijheid bovenaan staan? Ben jij bevlogen in je werk? Heb je passie voor eten en wijn? En doe je niets liever dan mensen in de watten leggen? En ben je 18 jaar of ouder? Geef je dan op door een mail te sturen naar: thebigaudition@wbitvp.tv. Je kunt je aanmelden tot 10 mei a.s.

The Big Audition

The Big Audition is een nieuw tv-programma voor de publieke omroep van Warner Bros Nederland dat een kijkje geeft achter de schermen van de castingwereld. Het geeft mensen een kans om auditie te doen voor een echte baan, opdracht of klus. De functies lopen uiteen van een presentator voor een tv-zender tot een improvisatie muzikant voor een comedyhuis.


 

Reageer op dit artikel