Wijnen van Thérèse Boer en Astrid Joosten bij De Klok Dranken

Wijnen van Thérèse Boer en Astrid Joosten bij De Klok Dranken

De wijnen van Thérèse Boer en Astrid Joosten zijn voor de horeca voortaan te verkrijgen via De Klok Dranken. Therese Boer, mede-eigenaar van driesterrenrestaurant De Librije begon zeven jaar geleden samen met Astrid Joosten met wijnen onder het eigen label 'Astrid & Thérèse'.

Astrid Joosten en Thérèse Boer zijn een samenwerking aan gegaan met De Klok dranken, DKD, door de toenemende vraag vanuit de horeca naar hun wijnen.

Joosten en Boer: ‘De Klok kan met het professionele bestel- en distributiesysteem onze bestaande én nieuwe horecaklanten bedienen. Voor ons is dit weer een stap voorwaarts in professionalisering.’

De wijnen van Astrid & Thérèse - in prijs variërend van € 4,95 tot € 7,95 - zijn een aanvulling op het assortiment van De Klok Dranken en worden met de reguliere bestellingen mee geleverd.

15 eigen wijnen

Het assortiment met het etiket Astrid & Thérèse bestaat momenteel uit 15 eigen wijnen, afkomstig uit Frankrijk, Spanje, Italië en Oostenrijk. Het merk zal verder worden uitgebouwd naar 20 wijnen. Daarnaast voeren zij ook het label Kus van Thérèse, een vijftal wijnen uit Spanje en Zuid-Afrika die speciaal zijn geproduceerd voor De Librije.

Astrid Joosten en Thérèse Boer

Astrid Joosten en Thérèse Boer zijn beiden gediplomeerd vinoloog. Astrid studeerde af op de Wijnacademie met een 10 voor blind proeven. Thérèse is Wijnmeester en mede-eigenaar van 3-sterren restaurant De Librije. Een 7-tal jaren geleden lanceerden ze een assortiment wijnen onder hun eigen naam Astrid & Thérèse. Ze zijn permanent op zoek naar karakteristieke wijnen met een aantrekkelijke prijs-kwaliteit verhouding.