De Zwaan Delden na renovatie weer open

De Zwaan Delden na renovatie weer open

Na twee maanden verbouwen, restylen en klussen is De Zwaan in Delden heropend. De Zwaan bestaat uit een hotel, restaurant, bar, vergader- en feestzalen. De Zwaan is het derde bedrijf onder de vlag van Van Berkel Hospitality.

Naast De Zwaan in Delden bestaat Van Berkel Hospitality uit Hotel Restaurant Carelshaven – ook in Delden – en uit de Oranjerie in Ruurlo, bij museum More.

Alco van Berkel over de afgeronde renovatie van De Zwaan: ‘We zijn heel blij en trots op het eindresultaat.’ De Zwaan is sinds september vorig jaar van Van Berkel. De dagelijkse leiding van het bedrijf is in handen van Mark Diepeveen en Patrick van het Bolscher.

Zalm, mierikswortel, biet, rammenas.

Alle ruimtes van De Zwaan hebben een complete metamorfose ondergaan. ‘Alles is geschilderd en het gehele meubilair is vervangen. Het is echt een ander gezicht. Maar de details van het pand hebben we behouden’, aldus Alco van Berkel. ‘De Zwaan heeft weer een warme en gezellige uitstraling. De Zwaan is er voor de vrijdagmiddagborrel, diner, een zakelijke meeting of lunch, een verjaardagsfeest, jubileum of bruiloft.’

De Zwaan Delden
De jachtzaal/private dining van De Zwaan.

Over Van Berkel

In vijf jaar tijd is Van Berkel uitgegroeid van één naar drie bedrijven en van 8 naar 80 medewerkers. ‘We zijn een snelle organisatie te noemen. Samen met onze teams maken we bij onze locaties herinneringen. Wij zijn een deel van de levensloop van onze gasten. Door een ontmoetingsplek te zijn, worden nieuwe herinneringen gemaakt. Het enthousiasme en de passie waarmee dit gebeurt, zorgt voor blije gasten.’

Het restaurant van de Zwaan.