Colour Kitchen van start op High Tech Campus

Colour Kitchen van start op High Tech Campus

De eerste vijf leerlingen zijn in Grand Café The Colour Kitchen op de High Tech Campus in Eindhoven van start gegaan. Dit restaurantconcept geeft jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt door middel van een opleiding een nieuwe kans om terug te keren in de werkmaatschappij.

Cateraar Eurest is verantwoordelijk voor het uitbaten van alle restaurantconcepten op 'The Strip', zoals het kloppend hart en dé ontmoetingsplek bij uitstek van de High Tech Campus genoemd wordt. Eurest biedt door de samenwerking met Stichting The Colour Kitchen ter stimulatie van de arbeidsparticipatie zoveel mogelijk jongeren werk, stages, opleidings- en leerervaringsplekken aan.
De leerlingen ontvangen vanuit The Colour Kitchen coaching en begeleiding, waarbij doorstroming naar een vaste werkplek het streven is. Jongeren met een Wajong-uitkering of een verklaring schoolbeperking werken mee in de keuken of in de bediening. Vijftig procent van de geslaagde leerlingen vindt na het begeleidingstraject een betaalde baan of stroomt door in een vervolgopleiding.

Indiaas restaurant

Recentelijk opende Starbucks een vestiging op The Strip. Hiermee is dit de achtste horeca locatie op de Campus die Eurest aanbiedt. Op de High Tech Campus zijn hiermee nieuw ontwikkelde concepten als bewezen formules bij elkaar gebracht, zodat er voor ieder wat wils te verkrijgen is. The Mart is een self-service restaurant met aandacht voor lokale producten. Love my Curry is een Indiaas curry-restaurant waarbij de bewoners van de Campus invloed hebben gehad op de opzet. The Colour Kitchen onderscheidt zich door het maatschappelijke gastvrijheidsconcept. Al Fresco is een Italiaans restaurant en The Lounge biedt een zakelijke private dining omgeving. De Foodtruck, die op diverse locaties van de Campus zijn stopplaats heeft –een breed assortiment met o.a. diverse soorten streetfood De bestaande landelijke concepten Daely, Starbucks en Subway zijn ook te vinden op deze locatie.