Pastajurk bekracht bijzondere samenwerking

Pastajurk bekracht bijzondere samenwerking

Silhouet Binnenhuisarchitectuur en restaurant La Locanda openen 1 december in een nieuw pand in Heiloo. Ter ere van deze samenwerking onthult ontwerper ...

Het vernieuwde concept Silhout & La Laconda, een initiatief van restaurateur Yassine Hanyn (31) en Pieter Duyneveld (61) van Silhouet, moet een samensmelting zijn van culinaire beleving, binnenhuisarchitectuur en fashion.

Het interieur, de menukaart en de activiteiten worden gekoppeld aan de seizoenen, die een belangrijke rol spelen in de keuken, het interieur en de mode.

Iedere vier maanden wordt het restaurant opnieuw ingericht volgens de laatste trends. Twee dagen daarvoor verschijnt een glossy magazine met tips en trends op het gebied van inrichting, fashion en culinair.

De bruidsjurk van pasta is - naar eigen zeggen - speciaal voor deze opening ontworpen. De rok van de jurk bestaat uit 20.310 stukjes pasta. De slierten aan de jurk hebben een gezamenlijke lengte van 750 meter, de diameter van de rok is 3 meter.

Het ontwerp is een voorproefje van de bruidsshows die Mary Borsato in samenwerking met Silhouet & Laconda gaat geven in de vernieuwde zaak.

Bekijk deze collectie

Menukaart

De menukaart is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de bedrijfsvoering. Hier staat immers datgene wat je verkoopt. Hoe maak je een menukaart, wat zet je erop en welke prijzen horen daarbij? In deze collectie tips en inspiratie voor het maken van een winstgevende menukaart.

Onderwerpen beheren

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.