Het vernieuwde concept Silhout & La Laconda, een initiatief van restaurateur Yassine Hanyn (31) en Pieter Duyneveld (61) van Silhouet, moet een samensmelting zijn van culinaire beleving, binnenhuisarchitectuur en fashion.
Het interieur, de menukaart en de activiteiten worden gekoppeld aan de seizoenen, die een belangrijke rol spelen in de keuken, het interieur en de mode.
Iedere vier maanden wordt het restaurant opnieuw ingericht volgens de laatste trends. Twee dagen daarvoor verschijnt een glossy magazine met tips en trends op het gebied van inrichting, fashion en culinair.
De bruidsjurk van pasta is - naar eigen zeggen - speciaal voor deze opening ontworpen. De rok van de jurk bestaat uit 20.310 stukjes pasta. De slierten aan de jurk hebben een gezamenlijke lengte van 750 meter, de diameter van de rok is 3 meter.
Het ontwerp is een voorproefje van de bruidsshows die Mary Borsato in samenwerking met Silhouet & Laconda gaat geven in de vernieuwde zaak.