De sterrenkoks zijn zelf een enkele dag aanwezig in de vestigingen waar hun menu wordt geserveerd. De andere dagen bereiden chefs van Holland Casino de gerechten. De looptijd van het menu ligt op ongeveer drie weken.
De menu’s zijn door de chef-koks samengesteld en kosten 39 euro. Reserveren kan via de website van Holland Casino.
De deelnemende sterkoks zijn:
Jan Marrees van Bretelli in Weert
Paul van Waarden van Paul van Waarden in Rijswijk
André Gerrits van ’t Amsterdammertje in Loenen aan de Vecht
Peter Gast van ’t Schulten Hues in Zutphen
Wilco Berends van De Nederlanden in Vreeland
Roland Veldhuijzen van Tante Koosje in Loenen aan de Vecht
Rik Jansma van Basiliek in Harderwijk
René Brienen van Brienen aan de Maas in Well
Pieter Bosters van Mijn Keuken in Wouw
Wouter van Laarhoven van De Molen in Kaatsheuvel
Jaap Istha van De Bokkepruik in Hardenberg
Soenil Bahadoer van De Lindehof in Nuenen