Heineken bierleverancier en partner A'dam Toren

Heineken bierleverancier en partner A'dam Toren

Heineken wordt de komende tien jaar brandpartner van de in mei openen A'dam Toren in Amsterdam. In de voormalige Shell Toren komen, verdeeld over 22 verdiepingen, 9 horeca-outlets waaronder een observatiedek, een nachtclub, een ronddraaiend restaurant, een hotel en diverse bars.

De toren, die in de lente opent, is 24 uur per dag geopend voor horecaliefhebbers en muziekpioniers. Heineken is de komende tien jaar de brandpartner van A’dam en zal naast het leveren van haar bieren ook verschillende merkactiviteiten met de ondernemers ontplooien.

Gezamelijke events

Heineken en A’dam werken sinds het begin al actief samen aan de profilering en invulling van de unieke horecaconcepten. Zo denkt de bierbrouwer mee over het interieur, passende productkeuzes, de gewenste uitstraling, gezamenlijke events en een effectief marketingbeleid.

Heineken Experience

Eén van de projecten waar beide partijen trots op zijn, is de realisatie van een unieke bar in de stijl van Heineken op het dak van Lookout, met een 360° panoramazicht over Amsterdam. Daarnaast kunnen bezoekers kiezen voor een exclusief combinatieticket met toegang tot Lookout en de Heineken Experience. Bezoekers worden hierbij op een rondvaarboot, met dj, van de ene naar de andere locatie gebracht.