Nieuw: Foodmarket Beek zoekt Horecaondemer

Nieuw: Foodmarket Beek zoekt Horecaondemer

Suyderland Venrode ontwikkelt in het centrum van Beek een nieuw uniek horeca/retail concept onder de naam: Foodmarket Beek.

Sponsored content door Suyderland Venrode

De gemeente Beek (Limburg) heeft bijna 16.000 inwoners. Binnen een straal van tien kilometer wonen ruim 180.000 mensen. Het winkelcentrum van Beek onderscheidt zich door een bijzonder aanbod couleur locale, waardoor het centrum van Beek verrassend anders is dan de doorsnee winkelgebieden die je in de regio aantreft. Het is dan ook niet vreemd dat Suyderland Venrode juist deze plek heeft uitgezocht voor dit nieuwe horeca/retail initiatief. Foodmarket Beek is verrassend anders dan de bekende foodmarkets, het is kleinschaliger en intiemer, en legt de nadruk op hoogwaardige horeca, aangevuld met een retail assortiment van hoogwaardige verse food producten die aangeboden worden vanuit diverse stands. Het concept straalt liefde uit voor vers voedsel. Iedere consument beleeft dit op zijn of haar eigen manier. Of je nu een hobbykok bent, graag uit eten gaat, of juist van gemak houdt en thuis zonder moeite een restaurantwaardige maaltijd op tafel wil zetten. Foodmarket Beek is iedere dag vers en verrassend.

In totaal is er aan de Markt 1 te Beek ruimte voor een invulling van ca. 426 m². Waarvoor een belangrijk deel gereserveerd is voor de centrale horecaondernemer. Suyderland Venrode is momenteel op zoek naar de horecaondernemer die het fundament vormt onder dit nieuwe concept en samen met Suyderland Venrode dit initiatief verder tot wasdom wil brengen. Ben jij een horecaondernemer met een verrassende kijk op horeca en wil je samen met ons aan de basis staan van dit nieuwe concept, neem dan contact op met Suyderland Venrode. Mail naar info@suyderland.eu of bel naar de heer E. van Montfort op nummer 06-25130785.