"De keuken is het hart van ons bedrijf"

"De keuken is het hart van ons bedrijf"

Met drie eigentijdse restaurants in Ouddorp, Oud-Beijerland en Middelharnis en een exclusief cateringbedrijf, heeft Michel Schreuders met Werelds een bijzonder belevings-concept op de kaart gezet. "Wij willen zoveel mogelijk mensen laten genieten in een unieke setting, tegen een betaalbare prijs. Belangrijke voorwaarde daarvoor is een professionele keuken die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet."

Sponsored content door Metos

Om die reden heeft Schreuders voor al zijn restaurants gekozen voor keukens van Metos.
“Metos is al sinds 2001 onze preferred supplier. En naast kwaliteit heeft ook dát alles te maken met beleving. De mensen van Metos begrijpen als geen ander waar wij bij Werelds mee bezig zijn en kijken net als wij over grenzen heen. Dat vertaalt zich in oplossingen die perfect aansluiten bij de passie en professionaliteit die wij hier nastreven! Als je elkaar zo goed aanvoelt, dan bouw je vanzelf een mooie relatie met elkaar op.”

Metos staat voor bedrijfszekerheid

Schreuders benadrukt dat 65% van de omzet in zijn restaurants gerealiseerd wordt in de keuken. “De keuken is het hart van ons bedrijf. Daar moet alles kloppen. Met Metos weet je
zeker dat je de beste apparatuur in huis haalt. Metos heeft bovendien eigen servicemonteurs waardoor eventuele problemen razendsnel worden opgelost. Ook dat vinden wij Werelds.”

Altijd het beste aanbod

Gevraagd naar de betaalbaarheid, één van de stokpaardjes van Werelds, reageert Schreuders: “Oh, begrijp me niet verkeerd, we houden elkaar voortdurend scherp. Werelds werkt op het gebied van inkoop samen met zakenpartners waardoor we gezamenlijk een grote slagkracht aan de dag leggen. Toch weet Metos ons keer op keer te verrassen met het beste aanbod.”

Gunfactor

“Uiteindelijk draait het echter altijd om de mens. En met Frank Bosschaart en Roland Moesman hebben we zo’n goede klik, dat de gunfactor beslist aanwezig is. Alles bij elkaar zeg ik daarom: Voor mij alleen Metos.”

Wilt u weten wat Metos voor uw bedrijf kan betekenen? Neem een kijkje in de keuken op www.metos.nl

Advertisement