Café Top 100 2018: brons voor Roels in Den Bosch

Café Top 100 2018: brons voor Roels in Den Bosch

Roels Eten & Drinken heeft de derde plaats in de wacht gesleept bij de Café Top 100 2018. Het bedrijf in de Korte Putstraat in 's-Hertogenbosch scoorde goed bij de vakjury en de mystery visitors in ronde 1 en 2, en ondernemers Roel Huesmann en Roel Immens wisten ook de Hoofdjury in een persoonlijk gesprek te overtuigen van het vakmanschap in het Bossche café. 'Een zaak die, ondanks de grootte, gezegend is met de ziel van een écht café.'

Op het moment dat de vakjury, anoniem, langskomt om Roels te beoordelen voor de Café Top 100 2018, zijn het de medewerkers die het moeten uitvoeren. En dat ging bijzonder goed, zo lezen we terug. ‘Een mooi verzorgd café, zowel binnen als buiten’, lezen we als enthousiast begin. ‘Door de medewerkster, goed verzorgd en netjes gekleed, worden we met een vriendelijke glimlach en een ‘Goedemiddag, wat kan ik voor u inschenken?’ uitermate correct te woord gestaan.

Scoren in alle rondes Café Top 100 2018

Ook de mystery visitor die ronde twee voor zijn rekening neemt, treft een bijzonder vriendelijke medewerkster. ‘Ze neemt heel vriendelijk en correct de bestelling op en vroeg ook of ik eventueel wat wilde eten. Het hapje kon exact op mijn wensen worden afgestemd, zodat ik niet een al te grote portie hoefde te bestellen.’

En ook de hoofdjury is overtuigd na het uitgebreide gesprek met ‘de Roels’. De bevlogenheid, de mooie cijfers, de ondernemersgeest en het enthousiasme dat beide compagnons aan de dag leggen, is indrukwekkend. En dat in een zaak, die ondanks de grootte, gezegend is met de ziel van een fraai, café. Chapeau!

Ziel van een écht café

Het zorgt ervoor dat Noord-Brabant ook dit jaar weer prima cafés aflevert voor deze lijst, waaronder deze parel uit haar hoofdstad. Roels Eten & Drinken zit in de gezellige Korte Putstraat en wordt omringd door andere zaken van de eigenaren, Roel Huesmann en Roel Immens. Roels Eten & Drinken is echter hun eerste 'kindje' en een écht café.

Het zorgt voor een welverdiende derde plek voor beide 'Roels' en hun team.

DE GEHELE CAFE TOP 100 VAN 2018