Internationale prijzen voor hotel TwentySeven van Eric Toren

Internationale prijzen voor hotel TwentySeven van Eric Toren

Hotel TwentySeven van Eric Toren op de Dam in Amsterdam heeft recente meerdere internationale prijzen gewonnen. Het hotel heeft sinds begin dit jaar de deuren open.

In Parijs werd door Hospitality ON, de organisatie achter de World Wide Hospitality Awards, de award voor grootste ‘wow-effect’ van Luxury Hotels aan hotel TwentySeven uitgereikt. Een dag later in Londen won hotel TwentySeven de award in de categorie ‘Meest Inspirerend Designhotel’ van de wereld. Deze prestigieuze award werd uitgereikt door de World Boutique Hotel Awards. Naast deze wereldprijzen, ontving de bedenker en General Manager Eric Toren, namens World Luxury Hotel Awards, tevens de award voor de beste General Manager van West Europa.

Voor dit hotel is 2018 een jaar van belangrijke prijzen. Zo won head bartender Eric van Beek in Mexico de wereldprijs Bacardi Legacy 2018 en werd wine director Lendl Mijnhijmer uitgeroepen tot beste sommelier van Nederland 2018. Om in het openingsjaar al zoveel prijzen te winnen en ook nog kans te hebben om dit jaar nog meer prijzen op hun naam te krijgen, is meer dan bijzonder te noemen.

Eric Toren: 'Een droom uitbouwen tot een werkelijkheid, doe je nooit alleen. Als ondernemer ben ik trots dat ik dit met het gehele team heb kunnen realiseren en hoop ik samen met hen in de komende jaren, de verwachtingen te blijven overtreffen', aldus Eric Toren.

Over TwentySeven

Hotel TwentySeven in Amsterdam werd eerder door hotelier Eric Toren omschreven als hét droomhotel. Prestigieus is zijn nieuwste project zeker. In de zestien suites siert het mooiste marmer de badkamervloeren en stroomt water uit kranen van duizenden euro’s. Een incognito-ingang, maar ook een butlerservice, een persoonlijke assistent, -trainer, -shopper, hairstylist of nannyservice behoren tot de mogelijkheden. Hoe ver de service gaat? ‘We zeggen nooit nee, maar zeggen ‘we gaan het direct uitzoeken voor u', aldus Toren in een eerder interview met Misset Horeca.