Video Café Top 100: Dick Wildeman Trofee voor Huppel the Pub

Video Café Top 100: Dick Wildeman Trofee voor Huppel the Pub

De hoofdjury van de Café Top 100 heeft de eerste Dick Wildeman Trofee overhandigd aan Huppel the Pub in Den Haag. De winnaars van de Café Top 100 krijgen het beeldje standaard overhandigd, maar de Haagse zaak is de eerste, sinds het Gastvrijheidsbeeldje is omgedoopt tot Dick Wildeman Trofee.

De hoofdjury van de Café Top 100 was bijna compleet aanwezig, maandag 10 december in Huppel The Pub in Den Haag. Uit handen van hoofdjurylid én hoofdredacteur van Misset Horeca, Marjon Prummel, ontvingen Jeroen van Beek en Eline van Urk Dam de Dick Wildeman Trofee.

Dank aan gasten en medewerkers

Jeroen van Beek dankte de hoofdjury en vertelde trots te zijn op de winst van de Café Top 100. Daarnaast had de Haagse ondernemer een mooi woord over voor de medewerkers en de gasten. 'We zijn super trots, maar we doen het niet zelf natuurlijk, we zijn met z'n negenen. Ook dank aan de de leuke mensen die hier komen. Anders zijn het maar vier muren.'

Café Top 100: Dick Wildeman Trofee

Dat ze de nummer 1 van de Café Top 100 2018 waren, hadden ze al vernomen op de uitreiking, maandag 12 november. Traditiegetrouw komt de hoofdjury een paar weken later naar het café zelf om het bijbehorende beeldje te overhandigen. Dit jaar was het voor het eerst dat het uitgereikt werd onder de nieuwe naam: de Dick Wildeman Trofee.

Café Top 100 Huppel the Pub
Huppel the Pub viert de winst van de Café Top 100 2018, 12 november, in Hilversum.

Daarmee is het beeldje vernoemd naar Dick Wildeman. De oud-brouwerijdirecteur was al vanaf het begin betrokken bij de Café Top 100. Die begon als Café van het Jaar in 1994. Wildeman overleed 20 november 2017, twee weken na de laatste editie. In overleg met de familie is het Gastvrijheidsbeeldje, dat al sinds het prille begin aan de winnaar werd uitgereikt, omgedoopt tot de Dick Wildeman Trofee.