Roompot opent luxeresort Largo in Haamstede

Roompot opent luxeresort Largo in Haamstede

Roompot kondigt opnieuw een opening van een luxeresort aan. Na Veersekreek gaat de marktleider ook een park openen in het Zeeuwse Haamstede. In het voorjaar van 2022 moet onder het luxemerk Largo meer dan 200 villa's verhuurd worden.

Het resort komt in het Zeeuwse Haamstede waar vroeger twee campings waren.

Midden in de natuur kan het resort als uitvalsbasis dienen om te wandelen, paardrijden, hardlopen, fietsen en mountainbiken. De vorm is opgezet naar regionaal historisch voorbeeld van Haamstede, met cirkelvormige aarden wallen en grachten. Water zal door het gehele resort terugkomen. De vloeiende, golvende lijnen van de naastgelegen duinen en het zandkleur typeren verder de plannen voor het resort.

Zesde expansie Roompot

De aankondiging van dit resort in Haamstede is de zesde op rij van dit jaar. In het voorjaar nam Roompot al de verhuuractiviteiten over van de in Friesland gelegen resorts Waterpark Terkaple en Waterpark Langelille en van Park Zeedijk in Zuid-Holland. Begin juli opende het nieuwe gasloze en duurzame Water Village in Zeeland (Kamperland).

Tot slot kondigde het op 1 november jl. aan dat het in 2021 de eerste gasten zal verwelkomen op Vakantiepark VeerseKreek nabij de jachthaven van  Wolphaartsdijk. In de komende weken verwacht de groep nog andere aankondigingen te kunnen doen over de uitbreiding van het aanbod die de positie van Roompot nog zal versterken.