Hotel Leaders Network organiseert online editie

Hotel Leaders Network organiseert online editie

Hotel Leaders Network organiseert elk jaar aan het eind van het jaar een netevent voor hotelmanagers, -eigenaren en directieleden van hotelorganisaties. In deze tijden van crisis en uitdagingen in ondernemen, wordt op 24 april een online editie van Hotel Leaders Network georganiseerd.

‘Het zijn onzekere en ingrijpende tijden voor de hotellerie’, aldus Melle Pegman en Jacob de Graaff, initiatiefnemers van Hotel Leaders Network. ‘We bevinden ons in een situatie die zich nog nooit eerder heeft voorgedaan. Dat brengt de nodige onzekerheid en vragen met zich mee. Juist nu vinden wij het belangrijk om te verbinden en elkaar te voorzien van informatie.’

Op 24 april wordt daarom tussen 14.00 en 15.30 het Hotel Leaders Network Webinar gehouden, waarbij een viertal sprekers vanuit hun eigen expertise ingaat op de laatste ontwikkelingen binnen de crisis. Daarnaast is er ruimte om aan iedere spreker vragen te stellen.

Die sprekers zijn:

  • Dirk Beljaarts, directeur Koninklijke Horeca Nederland
  • Irene Francken, partner arbeidsrecht bij L&A Advocaten
  • Stef Driessen, sectorbankier leisure bij ABN AMRO (en sinds dit jaar columnist van Misset Hotel)
  • Jos Vranken, managing director NBTC Holland Marketing

Deelname aan het Hotel Leaders Network Webinar vindt plaats via Zoom en is gratis, maar net als de ‘gewone’ editie van Hotel Leaders Network alleen toegankelijk voor general managers, hoteldirecteuren, -eigenaren en ceo’s of regiodirecteuren van hotelorganisaties.

Via de website van Hotel Leaders Network kunnen geïnteresseerden zich aanmelden, waarna ze op de ochtend van de 24e de link naar de Zoommeeting ontvangen.