Klanten kunnen uit een assortiment van zo’n tachtig pannenkoeken kiezen. De pannenkoeken worden warm gehouden in aluminium schalen met aluminiumfolie. Hier gaat weer een kartonnen doos omheen. Aanverwante artikelen als stroop, ijs of slagroom worden apart meegeleverd. ‘Op kleine schaal gebeurde het al regelmatig dat klanten een pannenkoek meenamen’, vertelt Jansen. ‘We hebben er nu een campagne onder gezet onder het motto: ‘Eten we vanavond Chinees, patat of pannenkoeken.’ We merken dat deze service steeds meer aanslaat.’
Pannenkoeken als fastfood
Restauranthouder Gerard Jansen van Mounty's Pancake Grill and Barbecue Restaurant in Wijchen biedt sinds kort een nieuwe service aan: afhaalpannenkoeken.
Krijg het beste van Misset Horeca in je mail
Misset Horeca houdt ambitieuze ondernemers op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen in de horecabranche. Schrijf je nu in voor de Misset Horeca-nieuwsbrief en ontvang gratis het actuele horecanieuws, praktische tips en adviezen op het gebied van ondernemerschap.



