Nieuw Bezorgrestaurant De Beren geopend

Nieuw Bezorgrestaurant De Beren geopend

In Breda is het gloednieuwe Bezorgrestaurant De Beren Breda geopend. De Haagdijk is een ideale bezorglocatie, omdat vanaf deze centrale plek een hoop Bredaase huishoudens goed en snel bereikt kunnen worden.

De franchisenemers Melvin van der Wielen en Melissa Heyting zijn al bekend met de horecaformule. Samen runnen ze immers het De Beren restaurant in Zwijndrecht. Het duo is enthousiast om vanaf nu ook Bredanaars de lekkerste gerechten te bezorgen.

De Beren aan huis

Voor veel mensen uit Breda is De Beren geen onbekend terrein. Aan de Bavelselaan 5 bevindt zich reeds een De Beren restaurant. Een bezorgrestaurant midden in de stad is dan ook een logische volgende stap.

Franchisenemers Melvin en Melissa: 'Met ons restaurant in Zwijndrecht zijn we begonnen met bezorgen. Dat bevalt ons zodanig goed dat we de uitdaging van een bezorgrestaurant in Breda vol toewijding aangaan. We vestigen ons op een mooie, centrale plek. Niet alleen is dit ideaal voor de consument, ook zijn we de perfecte werkplek voor de vele jongeren in de buurt.'

De Beren Breda

Met hun kennis, ervaring en enthousiasme staan ze te popelen om alle bewoners van Breda te voorzien van De Beren klassiekers als spareribs, (vegetarische) saté, zalmfilet, steak en burgers. Voor mensen die verlangen naar een restaurantbeleving inclusief lang tafelen, is ‘De Dinerbox’ een alternatief.