De Librije verplaatst Chefs Revolution naar 2022

De Librije verplaatst Chefs Revolution naar 2022

Chefs Revolution 2021 gaat definitief niet door. 'Door de COVID-19 gerelateerde maatregelen hebben we gemerkt dat wij dingen half moeten doen. En we hebben tegen elkaar gezegd dat wij geen ‘half werk’ willen leveren', aldus Jonnie en Thérèse Boer.

De Librije verplaatst Chefs Revolution naar 2022
Jonnie Boer met een deel van zijn team van De Librije***

De vijfde editie van Chefs Revolution zou zondag 12 en maandag 13 september 2021 plaatsvinden. Jonnie en Thérèse Boer kondigen aan het avant-garde cuisine festival ‘met ongelooflijk veel pijn in ons gastronomische hart’ opnieuw een jaar te verplaatsen.

‘Helaas moeten wij de vijfde editie van Chefs Revolution verplaatsen naar volgend jaar september’, laat het stel achter De Librije weten. ‘ Er zijn gewoonweg te veel obstakels, die ervoor zorgen dat wij geen event kunnen organiseren zoals wij dat graag zouden zien. We vinden het heel erg. Veel partners hadden er al op toegezegd om mee te doen, maar we kunnen de organisatie van het evenement niet op deze voet doorzetten.’

‘Door de COVID-19 gerelateerde maatregelen hebben we gemerkt dat wij dingen half moeten doen. En we hebben tegen elkaar gezegd dat wij geen ‘half werk’ willen leveren. We willen het echt graag goed doen.’

De uitgestelde jubileum-editie zal nu plaatsvinden op 4 en 5 september 2022 en alle chefs die voor 2021 toegezegd hadden, zullen volgend jaar ook aanwezig zijn.