Franchiseformules presenteren zich op beurs 'Onderneem 't'

Franchiseformules presenteren zich op beurs 'Onderneem 't'
Koerier van De Beren

De franchisebeurs Onderneem 't! is er voor ondernemers die alles willen  ontdekken over het starten van een eigen bedrijf bij een franchiseformule.

Op de beurs kunnen ondernemers kennismaken met meer dan 50 verschillende franchise-organisaties waaronder ook (fast)foodketens als Febo, Kwalitaria, De Beren en Taco Mundo.

Of het ondernemerschap als franchisenemer iets voor je is, hangt van veel factoren af. Wil je vooral met ondernemen bezig zijn en minder met bijkomende zaken als administratie, boekhouding en marketing? Dan kan het een ideale manier zijn om te starten als ondernemer.

Seminars en sprekers

Tevens zijn er de hele dag gratis seminars bij te wonen over bijvoorbeeld groei/marketing/merken, financiën in franchise en het starten als franchisenemer. Aan het woord komen vele gastsprekers, waaronder de franchiseformules maar ook specialisten in de markt als Koelewijn & Partners, De Nationale Franchise Gids en de Kamer van Koophandel.

Gratis entree

De franchisebeurs Onderneem t'! vindt plaats op donderdag 23 en vrijdag 24 september 2021 in Hart van Holland in Nijkerk. De franchisebeurs is gratis te bezoeken na online inschrijving.

Corona-maatregelen

Uiteraard is de gezondheid van bezoekers, standhouders en medewerkers de eerste prioriteit van de beursorganisatie. Daarom worden de richtlijnen nauwlettend in de gaten gehouden, zodat passende maatregelen getroffen kunnen worden. Indien verdergaande maatregelen worden ingesteld door het RIVM, zullen ook deze worden meegenomen.