René Schers van Circ Energy wint Columbus Trophy

René Schers van Circ Energy wint Columbus Trophy

René Schers is de winnaar van de Columbus Trophy 2021. Dat werd bekendgemaakt op maandag 11 oktober tijdens BBB Maastricht. Op het centrale plein van BBB Maastricht werden de winnaars aangekondigd door Wim Dupont (voorzitter Columbus Trophy) en Charles van Goch (initiatiefnemer).

Tim Christophe van Schommel aan Tafel werd tweede en Job Hoefs en Renee Notermans van Yellowstone gingen er vandoor met de derde prijs.

René Schers

Circ Energy is opgericht door René Schers. Het bedrijf maakt duurzame ambities waar door van afval, duurzame energie te maken. Hiervoor is de Circ BioDigester ontworpen, een persoonlijke en betaalbare energiecentrale die je afval omzet in duurzame energie en hoogwaardige plantenvoeding dat gebruikt wordt voor lokale projecten. Schers: 'De korte terugverdientijd maakt het tot een interessante duurzame investering. Eentje die ook horecagasten zeker zullen waarderen.'

Op de BBB

Vorig jaar kon de Columbus Trophy, zoals vele evenementen, niet in de oorspronkelijke vorm doorgaan. Doordat de finalisten van 2020 hierdoor niet konden deelnemen op de beurs, hebben zij tijdens editie 2021 alsnog een podium aangeboden gekregen. Met de finalisten van de Columbus Trophy 2021 betekende dit twee keer zoveel innovaties op de beurs.

Columbus Trophy

De Columbus Trophy is een aanmoedigingsprijs voor jonge ondernemers. Innovatieve en unieke ideeën binnen de horeca, maar bovenal de ondernemer, staan centraal. Deelnemers bedenken een uniek horecaconcept dat mede kan worden gerealiseerd door deze aanmoedigingsprijs.