Nieuw concept van The Entourage Group

Nieuw concept van The Entourage Group
Yossi Eliyahoo

The Entourage Group start een nieuw concept in het winkelcentrum Westfield Mall of the Netherlands. In totaal gaat ondernemer Yossi Eliyahoo met drie zaken naar Den Haag.

Het is voor het eerst na 13 jaar dat Yossi Eliyahoo met zijn Entourage Group stappen zet buiten Amsterdam in Nederland. In Westfield Mall of the Netherlands komt een Toni Loco (pizza’s), The Butcher (hamburgers) en het nieuwe Roladin. The Butcher en Toni Loco openen in januari 2022, Roladin in december dit jaar.

Roladin Bakery & Cafe draait om patisserie. Het is een geheel nieuwe hospitality experience die het levenslicht ziet in Westfield Mall of The Netherlands.

Gasten vinden er huisgemaakte taarten en croissants, chocolade, gebakjes, diverse sandwiches en een ruim assortiment aan dranken. Op één plek, de hele dag door. Roladin komt ook beschikbaar voor takeaway en bezorgen.

De 360-graden bar fungeert als middelpunt op de ‘Dining Plaza’ waar de verschillende patisserie en delicatessen uit de open keuken komen. Wanneer de dag plaatsmaakt voor de avond transformeert de bar tot een bruisende en levendige plek, waarbij de displays zich vullen met diverse bar bites gecombineerd met passende aperitivo’s, cocktails en een ruim assortiment aan spirits.

Roladin Entourage Group

Roladin is dé plek voor een goede kop koffie met of zonder ontbijt, een toegankelijke lunch, een vroege of late snack of after work drinks met bijzondere cocktails.

‘Het is een enorme eer dat wij met twee gevestigde merken en een nieuw concept buiten Amsterdam uitbreiden en onderdeel zijn van de Westfield Mall of The Netherlands-ervaring’, besluit Yossi Eliyahoo, founder en eigenaar van The Entourage Group.

Westfield Mall of The Netherlands

Met 280 winkels en restaurants, 11 bioscoopzalen en een fresh food market is Westfield Mall of The Netherlands de eerste, allesomvattende winkelervaring van deze omvang in Nederland. De mall verwacht ruim 8 miljoen bezoekers per jaar naar Den Haag te trekken.

The Entourage Group

The Entourage Group is bekend van hun hoogwaardige eet- en drinkconcepten, in Nederland vooral in Amsterdam. Concepten als Izakaya, Momo, The Butcher en Mr. Porter zijn al jaren succesvol. Inmiddels heeft The Entourage Group, veelal in samenwerking met hotelgroep Sircle Collection, de vleugels ook buiten Nederland uitgeslagen en opende ook restaurants in Duitsland en Spanje.