Ron Simpson - The Avocado Show- dagvoorzitter Terras Kickstart 2022

Ron Simpson - The Avocado Show- dagvoorzitter Terras Kickstart 2022

Marketing tips en tricks, onweerstaanbare formules maken, nieuwe concepten lanceren en de beste kant van jezelf laten zien online; creatief ondernemer' Ron Simpson, zal op de Terras Kickstart als dagvoorzitter optreden en sessies verzorgen over hoe je jezelf en je bedrijf voor het voetlicht brengt.

Ron’s carrièrepad is een dollemansrit geweest, vol scherpe bochten en spannende hobbels. De afgelopen 15 jaar verkende hij verschillende beroepen, richtte hij succesvolle bedrijven op en werkte hij samen met grote namen als Red Bull, Nike, Bacardi, ID&T, Sony en Moët & Chandon.

Zijn restaurant The Avocado Show groeide binnen jaar uit tot een internationale franchise en lifestyle brand. Hij is een veelgevraagde spreker en host, en deelt zijn kennis met iedereen die daar oren naar heeft: van jonge studenten tot billionaire ceo’s.

Ron Simpson op de Terras Kickstart: onweerstaanbare horecamarketing

Op de Terras Kickstart zal Simpson ondernemers leren hoe ze hun zaak goed in de markt zetten? 'Of je nou nieuw bent of een stamkroeg, we kunnen allemaal wel wat marketing tips en tricks gebruiken om onze gasten te bereiken', aldus de creatief ondernemer. 'Leer hoe je onweerstaanbare formules maakt, nieuwe concepten lanceert en de beste kant van jezelf laat zien online.'

De Misset Horeca Terras Kickstart vindt plaats op maandag 4 april in Breda en is een dag vol inspiratie, sessies en workshops. Bedoelt voor ondernemers (en medewerkers) die goed voorbereid het terrasseizoen in willen gaan. De inschrijving is geopend.

Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.