Eigenzinnig PIP: 'pancakes in eclectische jaren 80 sfeer'

Eigenzinnig PIP: 'pancakes in eclectische jaren 80 sfeer'

PIP, wat staat voor Pancake In the Park, heeft de deuren geopend in het Noorderpark-Ruigenhoek, aan de rand van Utrecht. Pip is ingericht met opvallende kleuren en bijzondere objecten.

PIP ligt in een groen recreatiegebied, aan de Ruigenhoeksedijk 53
in Groenekan. Pancake in the Park is elke dag geopend van 11.00 tot 18.00 uur.

PIP kenmerkt zich door de zogenaamde Barn architectuur. De muren zijn aan de buitenzijde bekleed met duurzame materialen passend in de omgeving waar de bindende factor de aansluiting is bij het Noorderpark en de Nieuwe Hollandse Waterlinie.

Opvallende kleuren

De initiatiefnemers creëerden samen met architect en
ontwerper een unieke locatie waarin natuurlijke elementen worden gecombineerd met opvallende kleuren, planten, comfortabel meubilair en bijzondere objecten. Hierdoor is een bijzondere eclectische jaren 80 sfeer gerealiseerd waarbij de kleurrijke kunststroom Memphis een prominente rol speelt.

De 4 meter brede ‘order and pick-up desk’ vormt het hart van de zaak.

Eigenzinnige pancakes

Geen oer-Hollandse pannenkoek, maar pancakes, gemaakt van versgemalen biologisch meel. 'We maken gebruik van verse, eerlijke en het liefst kleurrijke producten; van aardbeien, blauwe bessen en avocado’s tot smeuïge peanutbutter caramel en glanzende chocoladesaus.'

Borrelkaart

Naast zoete en hartige pancakes, staat er ook een variatie aan kleurrijke gezonde bowls op de kaart.

Gasten kunnen bij PIP terecht voor lunch en diner. Voor de kids zijn er diverse speeltoestellen.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.