Restaurant De Kamer dicht: bar, espressomachine en Rational te koop

Restaurant De Kamer in Heiloo opende in 2018 haar deuren, maar deed ze eerder dit jaar definitief dicht. Onder meer de meubels van Satelliet en de Marzocco espressomachine gaan in de verkoop.
Delen:

Restaurant De Kamer in Heiloo heeft de deuren in februari gesloten. De complete horeca- en restaurantinventaris wordt daarom geveild. De eigenaar – Yassine Hanyn – heeft nog een andere zaak, in Alkmaar, 1480Foodbar. Deze is wel in bedrijf.

Rational te koop

Onder meer de complete bar, meubilair van het merk Satelliet, La Marzocco espressomachines en kunst van Ron Moret verschijnen onder de digitale hamer. Maar ook een Rational combisteamer, een Baron friteuse, een fornuis en een grill. In totaal gaat het om 458 kavels.

IJsmaker

De meeste biedingen zijn tot nu toe gedaan op een Hoshizaki ice maker 65x60x85 cm. Het hoogste bod staat voor de metalen octopus sculptuur van Ron Moret.

De online veiling van de inventaris van restaurant De Kamer in Heiloo is op dit moment geopend voor biedingen. Op woensdag 25 mei 2022 sluit de veiling om 19.00 uur.