Misset Horeca
Misset Horeca
Dormio topt Resort Maastricht af met 25 accommodaties

Dormio topt Resort Maastricht af met 25 accommodaties

Met de oplevering van Castellum is Dormio Resort Maastricht voltooid. De toevoeging van drie zeer luxe penthouses, 21 appartementen en een torenwoning aan het bestaande aanbod van 266 verblijfsaccommodaties en het tevens nieuwe wellnesscentrum, maken het resort op de Dousberg compleet.

Dormio topt Resort Maastricht af met 25 accommodaties

Het modern vormgegeven Castellum is het prestigieuze sluitstuk van het in fasen gerealiseerde Dormio Resort Maastricht. Het kasteelcomplex omvat drie gebouwen, elk met een eigen binnenzwembad.

De appartementen en penthouses zijn geschikt voor 2, 4 of 6 personen en liggen aan het centrale plein van het resort. Hier bevindt zich ook Dormio Hotel De Prins van Oranje met het Michelin-sterrenrestaurant Rantrée.

Castellum grenst aan het nieuwe Wellnessresort Maastricht, een luxe spa-wellnesscentrum met buitenzwembad, binnentuin en uitgebreide faciliteiten.

Vlaggenschip Dormio Resort Maastricht

Dormio Resort Maastricht is door het veelzijdige en luxe aanbod aan vakantie- en verblijfsmogelijkheden, de diversiteit en uitstraling en de kwaliteit van de voorzieningen het vlaggenschip van de Dormio Group uit Arnhem.

Het is bovendien het enige in zijn soort met een compleet wellnesscentrum en een sterrenrestaurant. Ceo van Dormio Group Don van Schaik is trots op dit state-of-the-art resort. ‘Het is onze ambitie recreatieprojecten ‘nieuwe stijl’ te realiseren van een onvergelijkbare diversiteit en kwaliteit in Nederland. De voltooiing van dit project betekent een mijlpaal in onze geschiedenis. Het vertegenwoordigt precies wat wij 10 jaar geleden voor ogen hadden, toen we onze visie op eigentijdse recreatieresorts openbaar maakten.’

Dormio Resort Maastricht
Dormio Resort Maastricht

Dormio Resort Maastricht opende in 2018. Dat is ook het jaar dat Rantrée, toen nog zonder ster, vanuit de Maastrichtse binnenstad verhuisdenaar de 8e verdieping van hotel Prins van Oranje op het resort. In 2020 kreeg Rantrée een Michelinster.

Het geheel ademt de sfeer van een authentiek Limburgs dorp met de architectonische kenmerken van de streek. Het resort omvat verschillende typen luxe woningen en appartementen. Ze liggen aan echte straten en pleinen, die verwijzen naar de roemruchte geschiedenis van dit stukje Maastricht. De accommodaties variëren in omvang en faciliteiten en zijn flexibel te boeken van 1 nacht tot long stay.

Projecten in uitvoering

Dormio Group heeft momenteel in Nederland meerdere projecten in ontwikkeling en vier nieuwe projecten in uitvoering: